Ukázka rautového menu

Uvítací variace kanapek

  • s uherským salámem
  • s rostbífovou pěnou
  • s bylinkovým sýrem a hroznem

Malé předkrmové výrobky

  • Šunková rolka s křenem
  • Rajčátko plněné šunkovou pěnou
  • Medailónky z panenské svíčkové s pepřovou omáčkou
  • Linecký košíček plněný kaviárovou pěnou
  • Mini palačinky plněné salátem z matjesů
  • Houbový kuba na medajlonku z uz. vepřové panenky
  • Mozzarela s tomaty a octem ,,Balsamico“
  • Toust s drůbežími játry a slaninkou
  • Broskev plněná kuřecím salátem
  • Artyčok plněný drůbeží pěnou
  • Sýrová rolka s ananasem
  • Rostbífová rolka s chřestem na předkrmové lžičce
  • Lososová rolka s okurkou na předkrmové lžičce
  • Roládka z lososa z žervé a Capari
  • Plněný žampion masovou směsí a sýrem
  • Papriková lodička plněná sýrem ,,Feta“
  • Tatar z lososa na toustu

Slavnostní mísy

  • Zéva obrovská plněná salátem z mušlí, krabů a zeleniny
  • Losos marinovaný v koprovém dresingu
  • Krůta skládaná na slavnostní způsob

Výrobky studené kuchyně

  • Zvěřinová terinka s brusinkami
  • Kuře v červeném oleji na špejličkách
  • Drůbeží špízek s jablky v kokosu, meruňkový jam
  • Rostbíf na anglický způsob
  • Drůbeží stehýnka marinovaná s mexickou salsou
  • Vepřové mini řízečky smažené
  • Kachní prsíčka plněná švestkovou fáší s omáčkou ,,Barollo“
  • Kuřecí roládka (galantina) s ovocem
  • Sýrové kuličky – s mákem, s ořechy, s mrkví, s petrželkou
  • Šunková roládka s žervé a kiwi
  • Sýrová roládka s žervé a pomerančem
  • Uzený hovězí jazyk skládaný s badiánovou omáčkou
  • Uzený vepřový jazyk v aspiku
  • Kuřecí koktejl s ananasem
  • Špalíčky z panenské svíčkové zdobené hroznovým vínem

Rybí speciality

  • Humr zdobený na slavnostní způsob
  • Koktejl z krabího masa s celerem
  • Rybí terinka z mořskou řasou a krevetkami
  • Terinka mořský koktejl s ananasem a smetanou
  • Gratinované mušle s česnekovým máslem
  • Tygří krevety plněné v ananasu na skleněných nudlích
  • Žabí stehýnka na česneku
  • Uzený losos s vejci a červenou cibulí
  • Calamáry smažené v těstíčku  s curry omáčkou

Sýry francouzské produkce s ořechovými jádry a ovocem

  • kozí, ořechový, bylinkový, Camembert, s modrou plísní a jiné

Teplé buffet

  • Šunka okrajovaná od kosti, křen, hořčice
  • Jehněčí ragů s kořenovou zeleninou
  • Steak z krkovice na čerstvém zázvoru a barevném pepři

Teplé přílohy

  • Divoká rýže se zeleninou a vejci
  • Těstoviny Penné s česnekovým olejem
  • Smetanové brambory s bazalkou
  • Baby zelenina na másle (květákové růžičky, brokolice, mrkev)

Zeleninové saláty

  • Zeleninové crudité s červenou cibulí, Balkánským sýrem a výběrem zálivek
  • Čínské zelí s houbami a kukuřicí
  • Fazolový se žampiony
  • Fenyklový s jablky a vlašskými ořechy
  • Listový s chilli papričkami a jablečným octem

Ovoce a ovocné saláty

  • Variace krájeného ovoce na etageru
  • Ovocný salát s ořechy a smetanou

Sladké moučníky a mini zákusky

  • Variace domácích koláčků – mák, povidla, jablka, tvaroh
  • Mini zákusky variace:
    • Čokoládová fontána z pravé belgické čokolády – s kousky ovoce  jahoda, banán, ananas, hroznové víno, mango a jiné
    • Tiramisu, Jahodový trojhránek, Ovocný košíček
    • Roládky v kokosu, Pařížský řez, Tvarohová kostka
    • Žloutkový věneček, Ovocné kostky s jahodami

Pečivo

  • Chléb Šumava, francouzská bageta, slunečnicový chléb tmavý, banketka